Strategi er historiens kompas

Hvis dine historier skal finde frem, så skal du både kunne læse vind og vejr og have en klar plan. Alt for ofte mangler analysen og strategien, og så farer fortællingerne vild på vejen mod forretning og forandring.

Kunsten er ikke at skrive skarpe artikler, udvikle inspirerende infografikker eller at producere endnu flere videoer til de fjerntliggende hjørner af YouTube – men derimod at udvikle en stærk grundfortælling, som løfter sig op over støjen, ud i livet og hen til de rigtige modtagere og målgrupper.   

Hos OTW hjælper vi dig med at planlægge rejsen og udleve eventyret. Vores rådgivere og redaktører forbinder forretning og fortælling, mens vores digitale eksperter sørger for, at du opsamler og forstår dine data både før, under og efter enhver aktivitet. Og så hjælper vores planlæggere dig videre ud i verden med de rigtige råd om valg af platforme og distribution.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lasse_80V6545BW.jpg
Kontakt
Lasse Meldgaard Bloch
Chief Strategy Officer

Lasse Meldgaard Bloch er strategisk direktør i OTW og ansvarlig for udvikling af strategi og strategisk historiefortælling for virksomhedens kunder. Han har en baggrund som tv-journalist på blandt andet TV Avisen og Kontant, men har de seneste ti år arbejdet med strategisk kommunikationsrådgivning, blandt andet som seniorrådgiver og kreativ direktør i Geelmuyden Kiese og som strategisk kommunikationsrådgiver i C20-virksomheden Novozymes.