En god fortælling fortjener at blive hørt

Den gode historie står stærkere end nogensinde før, men det kræver en målrettet indsats at få den ordentligt ud i verden. Vi løfter din fortælling væk fra konkurrenternes kor og frem til den rigtige målgruppe – for uden det rigtige publikum får din historie ingen effekt.

Hos OTW tænker vi distributionen af indhold ind allerede fra begyndelsen, for hvis din fortælling skal skabe forandring, så kræver det en integreret indsats, hvor idéudvikling, produktion og distribution er tænkt sammen.

Vi sørger for, at kreativitet og data går hånd i hånd, så dit indhold kommer ud at leve, og vi hjælper dig med at skabe effektive og integrerede indholdsstrategier på tværs af kanaler. Samtidig optimerer vi løbende på distributionen, så vi rammer mere præcist og opnår større effekt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Martin_80V0216BW.jpg
Martin Holmgaard Jacobsen
Digital Director Aarhus

Martin Holmgaard Jacobsen er digital direktør i OTW og ansvarlig for digitale kommunikationsløsninger for OTW's kunder. Han har en kandidatgrad i kommunikation og har arbejdet med digital kommunikation i bureauer, start-ups, hos nemlig.com og senest som digital chef i Radius Kommunikation.