OTW søger journalistpraktikant
Er du studerende på DMJX, RUC eller SDU – så tilbyder OTW en spændende praktikplads i Aarhus fra 1. august 2021 til 1. august 2022.

VI LEDER EFTER EN JOURNALISTPRAKTIKANT, som er drevet af den gode fortælling. Du skal simpelthen elske at skrive og være god til det – og så gør det ikke noget, hvis du kender til eller har interesse for performance og tracking i et content-perspektiv. Vi producerer og udvikler digitale medier og historier til de største virksomheder og organisationer, så hos os kan du dyrke den digitale journalistik – og du kan være med, når vi hjælper vidt forskellige kunder med strategiske kommunikationsopgaver, udvikling af medier og produktion af content til primært web og SoMe.

VI ER et engageret og aktivt contentbureau, som bor på 6. sal med udsigt over Aarhus Bugt. Du bliver kollega med journalister, digitale specialister, designere, kommunikationsstrateger og projektledere i både Aarhus og København.

VIL DU HØRE MERE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL,
så kontakt redaktør rasmus.jakobsen@otw.dk, praktikantvejleder karen.gahrn@otw.dk eller den nuværende praktikant nanna.hein@otw.dk

VI HAR ÅBENT HUS TIRSDAG DEN 27. APRIL.
Vi vil gerne invitere dig indenfor på kontoret, men det bliver i denne omgang PÅ TEAMS KL. 9. ELLER KL. 12.
Her kan du møde Rasmus, Nanna og Karen, og vi fortæller om OTW og vores arbejde. Meld dig til på forhånd hos nanna.hein@otw.dk

VI HAR OGSÅ FORSAMTALER 27. APRIL
Skriv til nanna.hein@otw.dk og book en tid. Er det helt umuligt for dig den dag, så kontakt os alligevel, så finder vi ud af noget.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se Nannas egen beretning om det at arbejde hos OTW