Vi søger en dygtig praktikant til at indgå i en spændende og lærerig dagligdag i et af Danmarks største content marketing-bureauer.

Vi tilbyder den rigtige kandidat en praktikplads, som indeholder masser af ansvar, men også tæt daglig sparring med vores stærke og erfarne team af specialister og kreative, så du bliver udfordret og uddannet på lige fod.

I et praktikforløb hos os får du mulighed for at:

  • Være med til at planlægge og eksekvere større SoMe projekter og kampagner for kunder
  • Indgå i udvikling og eksekvering af content i alle formater til sociale medier
  • Indgå i rådgivning af og sparring med kunder i samarbejde med afdelingens og bureauets specialister
  • Prøve kræfter med community management, paid social og andre SoMe discipliner
  • Styre mindre SoMe projekter selvstændigt for både kunder og OTW selv
  • Gå analytisk til værks og dykke ned i performance data
  • Indgå i samarbejdet med bureauets specialister herunder kreative, grafikere, redaktionelle og digitale kolleger på opgaver og kundeteams

Kort sagt alle de roller, en social media specialist og rådgiver skal kunne mestre i hverdagen på et bureau. Samtidig får du masser af sparring fra både dit eget team og dine kolleger i OTW, gratis frokost, fredagsmorgenmad og fredagsbar

Du Er kommunikativt stærk i dialogen med kunder og kolleger, elsker sociale medier og content. Kender til photoshop, videoredigering og at skrive skarpe tekster. Og så skal du være kreativ, udadvendt, initiativrig og have mod på at spille dig selv på banen i en travl organisation. Vi regner med, at du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, fx på CBS, DMJX eller lignende, men personen er vigtigere end uddannelsen.

Os I OTW lever vi for den gode fortælling. Og af at hjælpe vores kunder med at bygge de stærkeste af slagsen. Fortællinger der tiltrækker, begejstrer og engagerer – på tværs af kanaler, formater og målgrupper.

OTW er en selvstændig virksomhed under Aller-koncernen. Vi er 25 medarbejdere der sidder sammen i hyggelige lokaler lige ved Østerport station. Du kan læse mere om os på www.otw.dk.

Praktikken Praktikken ligger i forårssemesteret 2022. Praktikken er ulønnet, men du får gratis frokost og andre almindelige medarbejdergoder i OTW.

Det er et krav, at du optjener ECTS point for din praktikperiode og modtager SU.

Ansøgning Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Social Media Specialist, Alexander Lembourn på 60 68 68 30. Hvis det er dig, vi leder efter, glæder vi os til at høre fra dig senest 1. december – og gerne før, da vi holder samtaler løbende  Send din ansøgning og cv her.

Bemærk! Vi modtager kun ansøgninger uploadet via vores online rekrutteringssystem.

 

Send ansøgning