Vi tilbyder den rigtige kandidat en praktikplads, som indeholder masser af ansvar, men også tæt daglig sparring med vores stærke og erfarne team af projektledere, så du bliver udfordret og uddannet på lige fod.

I et praktikforløb hos os får du mulighed for at:

· Indgå i planlægning af større projekter og kampagner for kunder.
· Styre mindre projekter selvstændigt for både kunder og OTW selv.
· Være med til at planlægge produktioner, fx fotoskydning og content marketing-film, herunder udarbejdelse af skydeplaner, indkøb af rekvisitter og deltagelse på fotodage.
· Indhente priser og tilbud fra leverandører – alt fra balloner til locations og udstyr.
· Indhente materiale og annoncer fra kunder, mediebureauer og leverandører.
· Briefe grafikere og kreative, redaktionelle og digitale kolleger på opgaver.
· Analysere og researche på kunder og projekter, samt lære alt om den gode proces og succesfulde kundekontakt i hverdagen.

 

Kort sagt alle de roller, en projektleder skal kunne mestre i hverdagen på et bureau. Samtidig får du masser af sparring fra både dit eget team og dine kolleger i OTW. Vi sørger for gratis frokost.

Du
Er kommunikativt stærk i dialogen med kunder og kolleger, trives med deadlines, struktur og detaljer, er udadvendt, initiativrig og ved, hvordan du spiller dig selv på banen i en travl organisation.
Vi regner med, at du er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, fx på CBS, DMJX eller lignende, men personen er vigtigere end uddannelsen.

Os
I OTW (Off the Wall) lever vi for den gode fortælling. Og af at hjælpe vores kunder med at bygge de stærkeste af slagsen. Fortællinger der tiltrækker, begejstrer og engagerer – på tværs af kanaler, formater og målgrupper. Det har gjort os til ét af Nordens førende content bureauer. OTW er en selvstændig virksomhed under Aller-koncernen. Vi er 40 medarbejdere, hvoraf hovedparten sidder på følgende adresse: Folke Bernadottes Allé 5, 2, 2100 København Ø.

Praktikken
Praktikken ligger i foråret 2022. Praktikken er ulønnet, men du får gratis frokost og andre almindelige medarbejdergoder i OTW. Det er et krav, at du optjener ECTS point for din praktikperiode og modtager SU.

Ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial – Tina Holdgård Hansen på tlf. 26 17 49 31. Hvis det er dig, vi leder efter, glæder vi os til at høre fra dig senest 12. november – og gerne før, da vi holder samtaler løbende og lukker opslaget, når den rette er fundet. Send din ansøgning og cv på dette link.

Bemærk! Vi modtager kun ansøgninger uploadet via vores online rekrutteringssystem.