I OTW lever vi for den gode fortælling. Og af at hjælpe vores kunder med at bygge de stærkeste af slagsen. Fortællinger der tiltrækker, begejstrer og engagerer – på tværs af kanaler, formater og målgrupper. Det har gjort os til ét af Nordens førende content bureauer – og nu søger vi en Project Manager med erfaringen og ambitionerne til at gøre vores projektledelse og kunderelationer endnu stærkere.

Du bliver en del af et fællesskab af projektledere og kundeansvarlige med vidt forskellige baggrunde og styrker – og rødder i alle grene af kommunikationsbranchen. Du får selvstændigt ansvar for projektledelsen på en solid og meget varieret portefølje af spændende kunder og opgaver, som du skal drive og udvikle sammen med den kundeansvarlige – i tæt samarbejde med de godt 50 rådgivere og specialister, der bliver dine nye kolleger.

OTWs kunder spænder vidt i størrelse, sektor og behov – og din vigtigste mission er, at kunderne altid føler sig i trygge hænder, uanset om de er midt i at skabe et nyt digitalt univers, udgiver et kundemagasin, udruller en kampagne på sociale medier eller skal skyde en film. Samtidig med at budget, kunderentabilitet og deadlines overholdes.

Når du beskriver dig selv, kan du med sikkerhed skrive under på følgende:

 • Du har stor, konkret erfaring fra bureau med at håndtere kunder, projekter, økonomi og deadlines.
 • Du ved hvorfor, hvornår og hvordan du inddrager og samarbejder med den kundeansvarlige, alle bureauets kreative kolleger, digitale specialister og strateger for at nå målene på kundernes vegne
 • Du har hjertet med på kontoret og mener at et godt, socialt klima er en vigtig del af dét at gå på arbejde

Herudover kan du sikkert også sætte hak ved en hel del af nedenstående:

 • Du har min. fem års erfaring fra bureaubranchen (fx reklame-, PR- og/eller digitale bureauer) og har haft selvstændigt projektlederansvar for egne kunder på tværs af brancher og sektorer
 • Du trives med at forfølge ambitiøse, kommercielle mål – både på kundernes, OTWs og egne vegne – og du har generelt succes med at drive og udvikle kunder.
 • Du har konkret erfaring med projektledelse på tværmedielle kampagner og digitale projekter – og har forståelse for digitale løsninger og platforme samt for kreativt materiale generelt.
 • Du har solid, grundlæggende forretningsforståelse og navigerer sikkert, uanset om kunden er en detailkæde, en medlemsorganisation eller en offentlig institution
 • Du har erfaring med at indgå i teams og sikre at den samlede leverance lever op til kundens behov.

Hos OTW kan vi love dig:

 • At du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med dygtige kolleger og en bred vifte af spændende kunder
 • Masser af selvstændigt ansvar og kommercielle muligheder med rod i et stærkt, fagligt fællesskab
 • Egen indflydelse på din faglige udvikling og en fleksibel hverdag
 • En plads på 4. sal i Aller Huset i København

Ansøgning

Vi gennemfører samtaler løbende – og indtil vi finder den rette. Send din ansøgning samt CV via linket her.
Har du spørgsmål, skal du endelig kontakte Lea Krag Fogh, COO på +45 50 76 18 6 eller lea.krag.fogh@otw.dk
Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Om OTW

Som Nordens førende contentbureau har vi gennem tre årtier arbejdet med strategi, indhold og distribution. OTW er sammen med søsterbureauet OREON og 11 øvrige, nordiske bureauer en del af det Aller-ejede nordiske bureaunetværk Ahead Group. Tilsammen tilbyder vi markedets bredeste og mest komplette portefølje af kommunikationsydelser.