fbpx
Nyheder

Soundcheck – Hvordan lyder en medlemsorganisation?

Hvorfor er vores event relevant for dig? 

Lydbaseret indhold har for alvor vundet indpas i danskernes indholdsforbrug, men hvorfor er lydbaseret indhold så populært? Og hvilke krav stiller det til indholdsmixet i en medlemsorganisation? Bør I droppe det klassiske medlemsmagasin og udkomme på podcast i stedet? Bør det være muligt at få alle jeres artikler læst op? Og er det egentlig ikke bare super-besværligt at udkomme på lyd? Det er nogle af de spørgsmål, som medlemsorganisationer overvejer.

Det kan du få svar på den 2. november 2023 kl. 8.30—11.15, hvor OTW inviterer til INSIGHT: Soundcheck – Hvordan lyder en medlemsorganisation?⁣

Her vil vi dykke ned i, hvorfor lydbaseret indhold som fx podcasts og oplæste artikler spiller en større og større rolle og give inspiration til, hvordan I som medlemsorganisation kan bruge lyd i kommunikations- og marketing-mixet.⁣

Som altid vil der være morgenmad og dejlig kaffe fra Kalles Kaffevogn fra kl. 8.30. Det officielle program starter kl. 9.00.

Hvem kan du møde? ⁣

Mads Olrik fra mediet Zetland fortæller om, hvorfor og hvordan Zetland har transformeret sig fra et tekstbåret fordybelsesmedie medie til at lyd er i centrum, når det handler om at nå medlemmerne. Mads Olrik har været en del af Zetland siden begyndelsen. Han arbejder som skribent og redaktør og har blandt andet været redaktør på Helikopteren, som var Zetlands første nyhedsoverblik på lyd.⁣

Emil Norsker og Christoffer Høg, Chefredaktør og Kommerciel direktør fra den prisvindende podcastproducent Heartbeats, der vil give gode råd til, hvordan man som medlemsorganisation kan få succes med podcasts. De vil blandt andet svare på, hvilke typer indhold, der egner sig til lyd – og hvordan du bedst får din podcast ud til lytterne.

Maria Luisa Højbjerg, underdirektør for Kommunikation hos Ældre Sagen vil generøst dele ud af organisationens erfaringer med at udkomme på lyd.

Heine Jørgensen, nyudnævnt CEO for Ahead Group Danmark, som består af OTW og Heartbeats. Heine giver en kort indføring i hvor hurtigt vores forbrug af lyd har udviklet sig de seneste år og hvorfor. Og så skal vi høre mere om OTW’s strategiske tilgang til content, som sikrer at en podcast både er til gavn for organisationen og for lytterne.

Program

8.30—9.00⁣
Check-in, morgenmad og kaffe fra Kalles kaffevogn⁣

9.00⁣
Hvorfor spiller lyd så stor en rolle og hvordan arbejder du strategisk med indhold⁣
Heine Jørgensen, CEO for OTW og Heartbeats⁣

9.20⁣
Fra tekstmedie til lydmedie – Zetlands rejse ind i lydens univers⁣
Mød Mads Olrik, Redaktør hos Zetland⁣

9.55⁣
Pause og networking⁣

10.25⁣
Sådan får du succes med at udkomme på podcast⁣
Mød Emil Norsker, Chefredaktør og Christoffer Høg, Kommerciel direktør hos Heartbeats⁣

10.50⁣
Sådan arbejder Ældre Sagen med lyd⁣
Mød Maria Luisa Højbjerg, Underdirektør for Kommunikation hos Ældre Sagen⁣

11.15⁣
Tak for i dag

 

Hvornår
Torsdag d. 02.11.23
Kl. 08.30—11.15

Hvor
Folke Bernadottes Allé 7
2100 København Ø
(Bagved Østerport Station)⁣