Om stillingen

Vi søger en erfaren AD’er med overbevisende referencer, et skarpt blik for visuel kommunikation på alle platforme og lysten til at gøre en forskel. Du skal kunne se værdien i at samarbejde på tværs og i fællesskab med kunder og kollegaer udvikle kommunikation, der rammer både hjertet og hjernen.

Du skal brænde for at skabe idéer, koncepter og kampagner, der skiller sig ud – båret af den gode historie og den sikre Art Direction. Du kan dit håndværk, og du kender alle værktøjerne i værktøjskassen, både når det gælder print, digital og videoredigering.

Dine primære opgaver bliver at hjælpe vores kunder inden for blandt andet:

  • Udvikling af idé, koncepter og kampagner
  • Content til alle kanaler
  • Udarbejdelse af tryksager
  • Visuelle identiteter

 

Om dig

Vi forestiller os, at du ud over at være en fantastisk dygtig, sympatisk, energisk og kreativ kollega har et brændende ønske om at lave visuel kommunikation, der gør en forskel.

Du kan lide at ”stå på ølkassen” og præsentere dine idéer, og du kan argumentere fagligt for dem. Du trives med ansvaret for egne opgaver, men ser dig selv som en team-player, der både lægger vægt på det gode resultat og samarbejdet med både kunder og kollegaer.

  • Du har minimum tre års erfaring fra bureau
  • Du har en anerkendt grafisk/visuel uddannelse
  • Du har styr på medier, målgrupper, kanaler og platforme
  • Du er superbruger i Adobe Creative Suite, Især Photoshop, InDesign, Illustrator og XD – og gerne After Effects og Premiere Pro.

 

Om OTW

Som Nordens førende contentbureau har vi gennem tre årtier bygget fortællinger, der tiltrækker, engagerer og begejstrer.

OTW er sammen med vores digitale søsterbureau OREON og 11 øvrige, nordiske bureauer en del af det Aller-ejede nordiske bureaunetværk Ahead Group. Tilsammen tilbyder vi markedets bredeste og mest komplette portefølje af kommunikationsydelser.

Ansøgning 

Har du spørgsmål, skal du endelig kontakte Kasper Lynge, Creative Director, på mobil 24 86 40 11 eller kasper.lynge@otw.dk.

Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på dette link. Vi håber, at vores nye senior AD´er kan starte senest 1. marts 2021 på vores kontor på Århus Ø eller i Aller-huset på Havneholmen i København.