Engagerende medlemskommunikation kræver stærke fortællinger. Men hvordan folder man fortællingerne ud på tværs af den myriade af kanaler, vi i dag skal forholde os til?

Kan oplevelsen fra et fysisk magasin genskabes digitalt – og er det overhovedet nødvendigt? Og hvad er de nyeste trends og teknologier, når fortællingerne skal ud at leve?

Dét er nogle af de spørgsmål, som vi vil kaste lys over, når OTW den 9. februar kl. 8.30 inviterer til årets første OTW Insight.

Du kan møde:

·      Keld Reinicke, Media Adviser
Keld har tilbragt en stor del af sin karriere i tv-branchen, hvor han var initiativtager til opbygningen af DR2, TV2 ZULU og TV2 Charlie – og han var i flere år programchef på TV2 Danmark. De senere år har hans fokus især ligget på den digitale verden, og han har vist en uovertruffen evne til at identificere nye behov og muligheder på de digitale markeder.

·      Anders Hvass, Chefredaktør hos Lederne
Anders har mere end 15 års erfaring med medier og digitale nyheder hos bl.a. DR og Berlingske. I dag er han chefredaktør hos Lederne og Lederstof.dk. Her skaber han værdi for både eksisterende og potentielle medlemmer ved at udvikle fortællinger på lederstof.dk – på tværs af medier som nyhedsbreve og podcasts.

Tilmeld dig her

Program: 

Tid og sted
Torsdag den 9. februar 2023
Folke Bernadottes Allé 7 (indgang for enden af bygningen modsat Østerport)
2100 København Ø

Program
8.30—8.45

Check-in, morgenmad og kaffe fra Kalles kaffevogn

8.45—9.00
Velkomst og intro
Jeppe Veddinge, CEO, OTW Danmark

9.00—10.15
Den digitale virkelighed – nu og i morgen
Keld Reinicke rådgiver om strategisk udvikling inden for digitalt indhold på tværs af medie- og underholdningsbranchen i Danmark og Norden. Og netop denne branche har ofte vist vejen mod om at gøre fortællinger levende på tværs af platforme, fortælleformer og målgrupper. Så hvad kan vi forvente af fremtiden – og hvad kan vi lære af nutiden? Keld har fingeren på pulsen, når det handler om udviklingen i medielandskabet – og er klar med tankevækkende tendenser, nyttig inspiration og spændende cases

10.15—10.30
Pause

10.30 – 11.20
Fra magasin til medieplatform
Lederne er Danmarks største lederorganisation. For tre år siden omlagde Lederne sin medlemskommunikation radikalt og bevægede sig fra et print-båret medie til omfattende, digital medieplatform. Chefredaktør Anders Hvass giver et indblik i overgangen – og fortæller om resultaterne, udfordringerne og overraskelserne, han er stødt på i processen.

11.20
Afslutning og tak for i dag

 

OBS: Der vil blive taget billeder undervejs.

OBS: Vi bor tæt på Østerport Station. Vi kan desværre ikke tilbyde parkering på området.