Undersøgelse af medlemsorganisationers kommunikation

OTW har talt med kommunikationsansvarlige i 200 danske medlemsorganisationer. Vi har blandt andet spurgt dem, hvordan de skaber relevant kommunikation, hvilke udfordringer de står overfor, og hvordan de vil engagere deres medlemmer i fremtiden.
Og du kan få indsigt i resultaterne, når vi den 23. juni inviterer til morgenkaffe på Østerbro.

NB: Det er ikke længere muligt at melde sig til arrangementet. 

I Danmark har vi tradition for en stærk medlems- og foreningsorganisering, men tiderne ændrer sig, tilbuddene er flere, og især de yngre generationer stiller nye krav til kommunikationsformer, samfundsansvar og engagement.

Så hvordan formidler medlemsorganisationerne deres værdi, og hvordan fastholder og tiltrækker de medlemmer og synliggør deres relevans i dagens komplekse mediebillede?

Det vil vi forsøge at give nogle af svarene på – med udgangspunkt i en interviewundersøgelse, som OTW har foretaget i samarbejde med Voxmeter.

Du kan desuden møde:

Søren Hanager, selvstændig konsulent. Med udgangspunkt i godt 15 års baggrund som kommunikations- og marketingansvarlig i Business Danmark og Finansforbundet giver Søren sit perspektiv på undersøgelsens resultater

Lone Ellersgård, kommunikationschef, Sygeforsikringen ’danmark’. Lone vil give os indsigt i, hvordan ’danmark’ kommunikerer med sine medlemmer, eksempelvis hvordan de skaber engagerende indhold, der taler i øjenhøjde til de yngre målgrupper.

Tid og sted
Torsdag den 23. juni 8.30 – 11.00
Folke Bernadottes Allé 7 (indgang for enden af bygningen modsat Østerport)
2100 København Ø

Program
8.30—8.45

Check-in, morgenmad og kaffe fra Kalles kaffevogn

8.45—9.00
Velkomst og intro
Jeppe Veddinge, CEO OTW

9.00—9.40
Udvalgte resultater fra undersøgelsen
Perspektiv ved Søren Hanager, kommunikationskonsulent

9.40—10.00
Pause

10.00—10.40
Sygeforsikringen ’danmark’
Kommunikationschef Lone Ellersgård fortæller om Sygeforsikringen ’danmark’’s medlemskommunikation og om det digitale contentunivers ’Råd til Livet’.

10.45
Afslutning og tak for i dag

OBS: Vi bor tæt på Østerport Station. Vi kan desværre ikke tilbyde parkering på området.