OTW opruster med kreativt multitalent
Contentbureauet OTW fortsætter oprustningen af virksomhedens faglige og kreative kompetencer med ansættelsen af en ny kreativ direktør. Lars Møllegaard Nørretranders kommer fra en stilling som chef for Kunde & Co’s filmafdeling og har en bred baggrund inden for kreativ udvikling og -ledelse fra blandt andet TV 2, Chimney og Geelmuyden Kiese.

– Ansættelsen af Lars Nørretranders er et vigtigt led i den strategiske oprustning, som skal give OTW’s kunder adgang til nogle af branchens førende kompetencer. Med Lars får vi et kreativt multitalent med en ekstrem stærk profil inden for film. Kombineret med vores interne produktionsafdeling betyder det, at vi kan levere foto, lyd og film af meget høj kvalitet til vores kunder, siger Annette Bach, CEO i OTW.

OTW har igennem 2018 tilknyttet en række erfarne seniorrådgivere, som skal udbygge bureauets position som landets stærkeste contentbureau. Det gælder både en ny strategisk direktør, en digital direktør og en af landets førende specialister inden for digital performance.

Vil skabe overraskende og originale idéer
– Som kreativ direktør skal Lars sikre et højt niveau af kreativ rådgivning og konceptudvikling, som supplerer OTW’s digitale, strategiske og visuelle kompetencer. Vi tror på, at vi med inspirerende historiefortælling kombineret med et stærkt strategisk og digitalt fundament kan tilbyde vores kunder noget unikt på det danske marked – på tværs af medier og kanaler, siger Annette Bach, og den nye kreative direktør tilføjer:

– For mig betyder kreativitet evnen til skabe overraskende og originale ideer. OTW’s nordiske forankring og sammensætning af strateger, specialister og historiefortællere, giver en unik mulighed for at udkomme med fængslende kreative koncepter, film – og i det hele taget skæve og overraskende ideer, der virkelig kan gøre en forskel for kunderne, siger Lars Nørretranders.

Det nordiske OTW er med 175 medarbejdere og 5 kontorer et af nordens største contentbureauer. OTW leverer rådgivning og indhold fra førende indholdsstrateger og historiefortællere med muligheden for eksekvering på alle platforme.

Specialist i kreativ konceptudvikling og filmproduktion
Lars er uddannet cand.mag. i Film- og Medievidenskab og er specialist i kreativ konceptudvikling og filmproduktion. Han har omfattende erfaring fra danske og internationale bureauer med idéudvikling og eksekvering af kampagner. Han har udviklet, produceret og instrueret film, der spænder fra reklame over dokumentar til fiktion og motion graphics. Lars har desuden indgående kendskab til visuel kommunikation på sociale- og digitale medier og har omfattende erfaring med optimering af indhold i henhold til platform.