fbpx

Medlemsorganisationer i dag og i morgen

Hvert medlem tæller, og hvert medlem fortjener god medlemsservice. Men hvem er jeres medlemmer? Hvad forventer de af jeres organisation? Og hvordan tiltrækker du nye medlemmer og fastholder dem, som allerede er en del af jeres medlemsorganisation?

Hos OTW kender vi de mange spørgsmål, du står med. Vi har ikke alle svarene, men vi ved, at vi kan hjælpe jer med at finde dem. Og så har vi altid en idé eller to, som hjælper jer videre.

Fra indsigt over strategi til udvikling og eksekvering

Fra 1 til 10 – hvor ligger din organisation på udviklingsbarometeret, når det handler om jeres kommunikation og medlemsservice?

Rigtigt mange organisationer står over for en større digital udvikling – og de glæder sig – men er i tvivl om, hvor de skal starte. Andre savner et dybere kendskab til deres medlemmers behov, interesser og brug af kanaler. Og så er der dem, der har helt styr på strategien, ved hvor de vil hen og hvorfor, men mangler den sidste kreative og konceptuelle forløsning for at komme helt i mål.

Hvor står I?

Det kan du blive klogere på nedenfor. Og vi hjælper dig gerne videre mod den rigtige løsning for dig og din organisation.

Indsigt & strategi

Vi kender alle udfordringen. Du skal ud på den store rejse, og måske skal du bestige et smukt bjerg. Men du har behov for et klart billede af din rejse og en gennemtænkt plan. Sådan er det også, når du vil skabe værdifulde services og engagerende medlemskommunikation på tværs af digitale kanaler og printmedier. Du har brug for en plan, en strategi.

Hos OTW hjælper vi dig med at opnå indsigt i dine medlemmers verden og dagligdag. Sammen afklarer vi jeres ståsted og visioner for jeres medlemskommunikation. Og i fællesskab udvikler vi strategien, der skal sikre, at du kommer sikkert i mål med jeres visioner for organisationen og medlemmerne.

Sammen skaber vi klarhed om målet, retningen og de nødvendige rammer for udvikling.

Vi kan hjælpe dig med:

 • Kortlægning og udvikling af medlemsrejsen
 • Dybere kendskab til dine medlemmer
 • Rekruttering og fastholdelse
 • Indholdsstrategi
 • Kanalstrategi
 • Fra print til digital

Udvikling & eksekvering

Det er set før. At de tunge strategier med de flotte ord ligger i skrivebordsskuffen og samler støv, mens hverdagen ruller hastigt videre. Det er brandærgerligt. For der er en grund til, at det strategiske arbejde er så vigtigt. Det sætter retning og rammer for de historier, der fortælles, for måden, de fortælles på. Og ser ud på.

I OTW bygger vi bro mellem de strategiske beslutninger og den operationelle hverdag. Det gør vi blandt andet ved at udvikle indholdsmæssige formater og kreative koncepter, som er båret af vilde ideer, skarpe vinklinger og udfordrende design, men inden for rammerne af de strategiske til- og fravalg.

Det vil vi rigtigt gerne snakke mere med dig om. Ligesom vi gerne hjælper dig og din organisation med at få kommunikationsarbejdet til at fungere på tværs af kanaler og med de ressourcer, I har til rådighed.

Vi kan hjælpe dig med:

 • Redaktionel udvikling
 • Designudvikling
 • Magasinudvikling
 • Udvikling af digitale kommunikationskanaler
 • Tværmedielle arbejdsprocesser
 • Redaktionel og design produktion

Medlemsorganisationer vi samarbejder med

Ønsker du at vide mere om vores kompetencer?

Vi kan også hjælpe jer!

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail