I sidste uge kunne OTW fortælle, at Aller Media har tildelt virksomheden et millionbeløb dedikeret til at sikre udvikling og vækst over de kommende år. Allerede nu kan bureauet så løfte sløret for den første bølge af nye ansættelser. En af dem er den tidligere Geelmuyden Kiese-partner og Radius-director, Jeppe Veddinge, som er hentet ind til en nyoprettet stilling som Chief Development Officer.

Vi har længe været på udkig efter en tung seniorprofil, som kunne være med til at bygge bro mellem de helt særlige kompetencer, vi har i OTW. Med Jeppe på holdet får vi ikke bare en særdeles rutineret kommunikationsrådgiver, men også en direktør, som har omfattende erfaring med at håndtere store kunder på tværs af det kreative og det digitale område.
Annette Bach, CEO i OTW.

46-årige Jeppe Veddinge har gennem årene været en bærende kraft hos flere af kommunikationsbranchens mest anerkendte bureauer. Som partner gennem otte år var han med til at opbygge Geelmuyden Kiese i Danmark, inden han i 2014 skiftede til en stilling som director i Radius. Hos OTW får han det overordnede ansvar for bureauets digitale og kreative arbejde i samarbejde med lederne af de to afdelinger.

OTW er en ny og særdeles spændende type bureau, som jeg ser meget frem til at være med til at videreudvikle. Det skyldes ikke kun, at der står et stort mediehus som Aller bag, men også at kunderne får adgang til en kombination af visuelle, redaktionelle, kreative og digitale kompetencer, som der ikke er mange bureauer, der råder over i dag.
Jeppe Veddinge, ny udviklingsdirektør i OTW

Samtidig med ansættelsen af Jeppe Veddinge henter OTW også nye digitale rådgivere. I København har OTW ansat Sofie Henriksen som Digital Strategist. Sofie Henriksen har blandt andet siddet som Digital Growth Strategist hos Lakrids By Bülow og strategisk projektleder hos mediebureauet PL & Partners, med ansvar for bureauets større kunder. I Aarhus har OTW desuden ansat en digital content-specialist, som bliver meldt ud senere på måneden.