14641545_Panthermedia_Irina Drazowa-Fischer.jpg

Udfordring

DCU's indhold og medlemstilbud var tidligere spredt ud på flere adskilte websites. Udadtil gav det et forskelligartet udtryk og gjorde det svært for brugerne at afkode, hvem der var afsender på de forskellige indholdsdele.

DCU ønskede derfor at samle onlinetilstedeværelsen, så det blev nemmere og mere overskueligt for brugerne at navigere rundt i.

Løsning

OTW har sammen med DCU udviklet et nyt online medlemsunivers, så alt indhold og alle medlemstilbud er samlet på ét website med DCU som tydelig afsender. Indhold, som før lå på flere separate websites med forskellige domænenavne, er blevet samlet på det nye website.

I udviklingen af det nye site har OTW bl.a. skabt en ny gennemgående og konsistent designlinje, der består af en lyseblå baggrundsfarve og den røde farve fra DCU’s logo, mens alle billeder er i 16:9-format.

Ud over et nyt website har OTW udviklet appen ”DCU Fordele”, der giver medlemmerne et let overblik over alle medlemsfordele og sikrer, at de altid har deres medlemskort ved hånden.

Vores nye website er med til at sikre DCU i en digital fremtid. Det har været et stort og vigtigt skridt i den helt rigtige retning
Closeup_TV.jpg
dcu_app_1150x550px (1).jpg
Closeup_Kort.jpg

Resultat

Mens DCU’s tidligere websites gik i flere forskellige designmæssige retninger, baserer den nye designstil sig på enkelhed og genkendelighed. På den måde får brugeren en ensartet oplevelse på tværs af websitet, og det er let at afkode, at afsenderen er DCU.

Efter at DCU har fået samlet al sin online medlemskommunikation på det nye website, har foreningen fået meget større gennemslagskraft online.

Det nye website har resulteret i omkring 30 procent mere webtrafik. "DCU Fordele"-appen kom også godt fra start med mere end 3.500 downloads allerede den første uge.

Om Dansk Camping Union

En interesseorganisation

for campister med over 50.000 medlemmer (familier).

Arbejder for

at fremme campinglivets udvikling.

Tilbyder sine medlemmer

en lang række medlemsfordele, bl.a. rabatter på oplevelser og udstyr.

Ejer og driver

22 campingpladser i Danmark svarende til ca. 800.000 overnatninger.

DCU står bag 

landets største campingportal på nettet.

Læs mere på dcu.dk

Vil du vide mere om casen?

Martin_80V0216BW.jpg
Martin Holmgaard Jacobsen
Digital Director Aarhus

Martin Holmgaard Jacobsen er digital direktør i OTW og ansvarlig for digitale kommunikationsløsninger for OTW's kunder. Han har en kandidatgrad i kommunikation og har arbejdet med digital kommunikation i bureauer, start-ups, hos nemlig.com og senest som digital chef i Radius Kommunikation.