fbpx

Digital opskriftsunivers for Arla Pro

Arla Pro – en division under Arla Foods – tilbyder innovative produkter, digitalt inspiration og relevant sparring til professionelle køkkener landet over.

Udfordring

Arla Pro og Nordic Chefs ønskede at lave en e-bog, der primært skulle fungere som inspirationskilde for danske kokke. Samtidig skulle den tydeliggøre, at toppen af dansk gastronomi befinder sig på allerhøjeste, internationale niveau.

Vores løbende samarbejde med Arla Pro

Vores samarbejde med Arla Pro omfatter digitale services som social media-management, produktion og implementering af content til arlapro.dk, håndtering af nyhedsbreve samt løbende rådgivning og digital sparring.Derudover står vi for produktionen af magasinerne Gastronomisk Magasin og Go’ Smag – fra journalistisk arbejde til redaktørrolle, grafisk design og layout samt projektledelse.

 

Løsning

I samarbejde med Arla Pro og Nordic Chefs indgik vi en aftale med fem af Danmarks bedste restauranter. En aftale, der gik ud på, at restauranterne skulle modtage et mejeriprodukt, hvorefter de havde frie rammer til at komme op med en ret, der både omfavnede restauranten og produktet. Retterne – og tankerne bag dem – havnede i ord, video og billeder i en e-bog, der blev distribueret via Arla Pros og Nordic Chefs respektive SOME-kanaler samt nyhedsbreve.

Se løsningen her

 

10.33 t

Sessions

2.5 min

Avg. time spent

13.5

Avg. page views

446 t

Total social reach (paid + organic)

11.1 t

Følgere på Instagram @arlaprodk

266 t

Følgere på Instagram @Nordic_chefs

Nysgerrig på hvad vi kan gøre for jer?

Så tag endelig kontakt til

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk