”Vi er overbeviste om, at der ligger en stor værdi i at gøre op med det klassiske kunde-leverandørforhold og i stedet gå ind i et reelt partnerskab, hvor vi samarbejder meget tæt med kunderne,” siger Joakim Kruse og uddyber:

Det handler om at være ekstra opmærksomme på muligheder og potentialer i markedsføringen for den enkelte og løbende være i dialog og justere retning

Der er altså ikke noget automatpilot over løsningerne fra OREON. Joakim Kruse ved, hvad han taler om, for han har solid erfaring som rådgiver på førende, digitale bureauer de seneste 12 år. Og han glæder sig til at tilbyde høj faglig sparring med kunderne.

Hvilke ydelser tilbyder OREON?
”Det vigtigste er den digitale strategi. Alle partnerskaber omkring performance marketing bør tage udgangspunkt i en strategi, der sikrer, at vores samarbejde konstant udvikler sig i den rigtige retning og giver konkrete målbare resultater.”

”På det mere lavpraktiske niveau arbejder vi med: SEO, paid social, marketingautomation eller AI, konverteringsoptimering, analytics og data samt PPC. Og vi tilbyder kurser og workshops.”

Hvilke digitale tendenser tror I på?
”Markedet udvikler sig konstant – og derfor vil måden, vi arbejder på, også ændre sig. Vi tror mest af alt på omstillingsparathed i samarbejdet med kunderne.”

Lige nu er der stort fokus på at sikre, at vores kunders marketingprocesser er automatiserede og intelligente, men vi er også bevidste om, at dette ændrer sig stort set fra måned til måned. Det vigtigste for vores kunder bliver, at vi ikke er låst til en specifik arbejdsgang eller metode, men at OREON kan ændre retning og arbejde dynamisk

Hvordan er samspillet med OTW?
”Vi samarbejder tæt, og vi ser os selv som en slags søskende. Kunderne kan derfor få en bred og alsidig rådgivning inden for medier og strategi på tværs af de to bureauer. Men man kan også bare få hjælp til at løfte den digitale performance hos os,” siger Joakim Kruse.

Administrerende direktør i OTW, Annette Bach, supplerer:
”Vores kunder efterspørger i stigende grad digitale løsninger, som kan hjælpe dem i omstillingen til den nye medievirkelighed. Det har vi i OTW stærke, digitale kræfter, som hjælper dem med. Med OREON samler vi de rådgivningskræfter og tilfører nye, som direkte knytter sig til online markedsføring, automation og performance marketing. Resultatet bliver et specialiseret bureau, som både kan gå i markedet skulder ved skulder med OTW og i egen kraft.”

Læs OTW’s pressemeddelelse om baggrunden for at etablere det nye bureau her. Eller besøg oreon.dk.

Yderligere oplysninger:
joakim.kruse@oreon.dk
Tlf: 24864002

Joakim Kruse
Som leder af OREON indtræder Joakim Kruse med en lang fortid på førende bureauer i den digitale bureaubranche som fx s360, og som selvstændig med opstart og salg af to digitale bureauer. Netop hans erfaring er én af nøglerne til at få fodfæste i et ellers tætbefolket marked.