Brænder du for at skrive – og lave gode historier?

Så er OTW stedet for dig. Måske kender du os ikke, men vi producerer nogle af de mest spændende medier i Danmark.

VI LEDER EFTER EN JOURNALISTPRAKTIKANT, som er drevet af den gode fortælling. Du skal simpelthen elske at skrive og være god til det. Vi producerer og udvikler medier til de største organisationer, fagforeninger og virksomheder, så hos os kan du dyrke magasingenren og arbejde grundigt med sproget – og du kan være med, når vi hjælper vidt forskellige kunder med strategiske kommunikationsopgaver, udvikling af medier og produktion af content til både print og digital.

VI ER et engageret og aktivt produktionsmiljø, som bor på 4. sal på Havneholmen med udsigt over hele København. Du bliver en del af en gruppe journalister, som arbejder tæt sammen med designere og webudviklere om både print- og onlinemedier.

”Jeg har ikke bare arbejdet for ét medie. Men en hel håndfuld. Det har givet mig en enorm erfaring, og jeg har taget et fagligt kvantespring fra skolebunkeren i Aarhus. Det er blevet til researchtunge features, nærgående portrætter, store temaer og skarpe tendenshistorier. Min målgruppeforståelse er skærpet, og jeg er blevet dygtigere til både at researche, interviewe og skrive.”
Martin Leer Scharnberg, tidl. praktikant.

VIL DU HØRE MERE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL, så skriv til redaktør og praktikantvejleder karen.gahrn@otw.dk (tlf: 24864017) eller de nuværende praktikanter cathrine.fris@otw.dk (tlf: 24864007) og lea.malmos@otw.dk (tlf: 24864014)

VI HAR ÅBENT HUS onsdag d. 29. april. Vi vil gerne invitere dig indenfor, det bliver i denne omgang på Teams kl. 9. eller kl. 12. Her kan du møde redaktionen, og vi fortæller om OTW og vores arbejde. Meld dig gerne til på forhånd hos cathrine.fris@otw.dk

ÅBENT HUS kl. 9 – følg dette link

ÅBENT HUS kl. 12 – følg dette link

VI HAR OGSÅ FORSAMTALER onsdag d. 29. april (skriv til cathrine.fris@otw.dk og book en tid). Er det helt umuligt for dig onsdag, så kontakt os alligevel, så finder vi ud af noget.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

 Nogle af de magasiner vi arbejder med er Lime og Kulør. Lime er et af Danmarks største kvindemagasiner, hvor vi skriver om parforhold, karriere, familieliv, psykologi og sundhed. Kulør skriver om hverdagen og alt det nære og vigtige i vores liv. Magasinerne distribueres i Netto og Spar over hele landet.

Firmaidræt er et andet eksempel. Dansk Firmaidrætsforbund er Danmarks tredjestørste idrætsforbund, og deres magasin inspirerer læserne til at være aktive og træffe sundere valg.

Kulør: https://spar.dk/kulor
Lime: https://netto.dk/inspiration/lime/ 
Firmaidræt: https://www.epaper.dk/firmaidraet/magasin/2019/2/ 

Kuloer_0420.png
lime_marts_forside_stor.jpg
image001.png