20180614_Folkemødet_031.jpg

OTW på Folkemødet 2019: Hold din debat i Allinges åndehul

Mange virksomheder og organisationer står med det samme spørgsmål år efter år, ganske enkelt fordi det er centralt for at få et godt Folkemøde, nemlig: Hvor skal vi finde vores plads i mylderet? OTW er igen i år på Folkemødet og kan give dig svar på det spørgsmål. Vi kan nemlig hjælpe med at facilitere debatter af høj kvalitet med mulighed for, at vi sørger for al planlægning og eksekvering.

OTW tilbyder et unikt sted til din debat i hyggelig gårdhave lige ved Allinge havn

I samarbejde med Grakom kan vi byde inden for i den hyggelige gårdhave, som ligger på Havnegade 11 i Allinge. Gårdhaven ligger på én gang midt i folkemængden og alligevel tilbagetrukket. Et stenkast fra havnekanten, som ejendomsmægleren ville sige.

I gårdhaven har du som arrangør muligheden for at skabe en anden stemning end i de obligatoriske hvide folkemødetelte. Gårdhaven egner sig godt til organisationer eller virksomheder, som har brug for et enkelt signaturarrangement eller to og ikke et helt telt i flere dage.

OTW kan hjælpe jer med at styre debatten

Også i år tager OTW erfarne moderatorer med på Folkemødet, som du kan gøre brug af, når du holder din debat i Grakoms gård. OTW’s moderatorer har stor erfaring med at styre debatter og har indgående viden på tværs af emner som klima, energi, bæredygtighed, CSR, innovation, tech, mediepolitik med videre. Nederst kan du se vores moderatorer, og hvilke områder, de især har erfaring med at dække.

Ud over muligheden for at få unikke omgivelser og en erfaren moderator, kan OTW’s erfarne Folkemødet-team også hjælpe med at stable hele arrangementet på benene – fra konceptualicering og til hjælp med planlægning, forplejning, kontakt til debatdeltagere og facilitering af selve debatten.

Er du interesseret i at booke en plads i Grakoms gårdhave? Eller vil du booke en moderator? Kontakt strategisk direktør Lasse Meldgaard Bloch

OTW's moderatorer:

Lasse Meldgaard Bloch, Chief Strategy Officer, OTW
Lasse er en erfaren journalist og kommunikationsrådgiver, som har modereret debatter om en lang række emner på Folkemødet gennem flere år.

Lasse har arbejdet indgående med klima-, miljø- og energiområdet og blandt andet haft fokus på verdensmålene som strategisk kommunikationsrådgiver i Novozymes og som rådgiver for P4G og Udenrigsministeriet.

Han har desuden tidligere arbejdet som journalist på Kontant og TV Avisen, og som seniorrådgiver og en del af direktionen i Geelmuyden Kiese. Ud over klimaområdet har han omfattende erfaring med sundhedspolitik og sundhedsvæsenet generelt samt medier og mediepolitik.

Tlf.: 60 20 25 00 / lasse.bloch@otw.dk

lasse.meldgaard.bloch.jpg

Karen Gahrn, redaktør, OTW
Karen er en erfaren moderator, journalist og redaktør. Hun har tidligere modereret og styret debatter på Folkemødet og i mange andre sammenhænge.

Karen har blandt andet stået i spidsen for en række toneangivende danske magasiner som Tænk, Journalisten, Psykologi og Ud & Se – og har arbejdet i en stribe forskellige redaktioner hos DR. De seneste fem år har hun udviklet medier hos OTW for kunder som Nordea og Djøf.

Hun har tidligere modereret debatter om verdensmålene og har arbejdet med CSR og bæredygtighed hos bl.a. Forbrugerrådet og som mangeårigt medlem af bestyrelsen for Danwatch. Hun har som moderator dækket vidt forskellige områder, men er udover CSR specialiseret i innovation, entreprenørskab, tech, netværk, medier og mediepolitik.

Tlf.: 24 86 40 17 / karen.gahrn@otw.dk

karen.gahrn.jpg