0312_0197.JPG

OTW søger entreprenant og forretningsorienteret kontaktchef

OTW, der beskæftiger ca. 175 medarbejdere i Danmark og Sverige, søger en kontaktchef til kontoret i København. Har du evnerne og lysten til at tage del i en transformationsproces? Og vil du være en del af Nordens førende contentbureau? Så læs videre.

Om dig

Du har erfaring med rådgivning om egne medier og content. Herudover har du erfaring med rådgivning om digitale medier – digital native profil dvs. naturlig forståelse for digitale mediers styrker og svagheder. Der indgår ikke ledelsesansvar i stillingen.

Det er afgørende, at du har evnerne og lysten til at være en del af en transformationsproces – og at du ikke går af vejen for at få ”jord under neglene”. Du går selv foran og forstår at sælge nye idéer ind – eksternt som internt. Du kan uden tøven svare ja til følgende personlige og faglige karakteristika:

  • Bureauerfaring
  • Entreprenant
  • Strategisk tyngde - kommerciel excellent
  • Udadvendt - stærk kundeprofil
  • Forretnings- og udviklingsorienteret
  • Driver og udstråler glæde i udviklingen af kunder og projekter

Om os

Vi er et contentbureau, som skaber fortællinger, så vores kunder kan skabe forandring. Gennem de seneste 30 år har vi arbejdet med nogle af de stærkeste brands og organisationer i Danmark og i Norden. Med indhold og udtryk, der virker og bevæger, løfter vi vores kunder ud af støjen og tættere på deres modtagere og målsætninger. Hvad er din historie?

Søg stillingen

OTW og SAM International arbejder sammen om rekrutteringen, hvorfor du kan få en uddybning af stillingen hos partner Kim Lindquist Christensen på tlf. 2812 4688, mail klc@sam-int.com eller partner og Business Unit Manager Tom Soling på tlf. 2026 4889, mail tso@sam-int.com

Du kan søge stillingen som kontaktchef her.

Vi arbejder ikke med en ansøgningsfrist, men holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre din historie.