Simon_02.jpg

OTW ansætter ny digital strateg

Simon Oscar Andersen, 36 år, er pr. 1. oktober ny digital strateg i OTW, hvor han bliver et centralt omdrejningspunkt i vores arbejde med digital historiefortælling, content og kreativt funderede digitale kampagner.

OTW opruster med stærke digitale rådgivningskompetencer

Contentbureauet OTW fortsætter oprustningen med ansættelsen af en ny digital strateg.
Simon Oscar Andersen kommer senest fra en stilling som Marketing Manager hos Scandic Hotels/Evars Hoteller, men har også en baggrund fra det digitale bureau Gejst Studio, fra oplevelsesvirksomheden GO DREAM samt Danski Rejser. I OTW kommer Simon Oscar Andersen til at arbejde med digitale strategier – herunder digital kommunikation, content og kampagner.

- Vi har i OTW transformeret vores digitale ydelser, så vi tænker endnu mere i reel effekt- og værdiskabelse for vores kunder. Det kræver stærke digitale rådgivningskompetencer – og ansættelsen af Simon er netop et udtryk for dette. Simon er en erfaren og dygtig rådgiver, som nok har sin hjemmebane i det digitale, men tænker på kryds og tværs af kanaler og platforme. Og med Simon får vi en stærk profil, der har erfaring fra både bureau- og kundesiden, siger Martin Hartmann Jacobsen, digital direktør i OTW.

- For mig betyder jobbet, at jeg får lov til at udfolde mine digitale og kreative evner overfor eksisterende og nye kunder. Og jeg har glædet mig til at træde ind i et hus, hvor der er en stærk historik – og hvor OTW’s tilgang og mangeårige fundament ift. content og historiefortælling, giver mig nogle fantastiske muligheder for at hjælpe vores kunder med at lykkes med deres udfordringer, siger Simon Oscar Andersen.

Erfaring med digital strategi fra bureau- og kundesiden

Simon har med baggrund i sin uddannelse som Cand.mag i Kommunikation med speciale i digital strategi en stor forståelse for og analytisk tilgang til arbejdet med digital kommunikation - og har siden 2010 arbejdet med digital strategi og forretningsudvikling. Han kommer fra en stilling som Marketing Manager hos hotelkæden Scandic Hotels og Evars Hoteller. Simon har erfaring fra både bureau- og kundesiden - bl.a. fra en stilling som digital strateg hos det digitale bureau, Gejst Studio i Aarhus, hvor han har arbejdet med toneangivende virksomheder som Bruun’s Galleri, Aalborg Universitet, Heineken, Mentos og Arla. Simon har desuden erfaring fra egen fintech startup-virksomhed.

Det nye nordiske OTW er med 175 medarbejdere og 5 kontorer et af nordens største contentbureauer. OTW leverer rådgivning og indhold fra førende indholdsstrateger og historiefortællere med muligheden for eksekvering på alle platforme.

Om Simon Oscar Andersen

2016 - 2018 

Marketing Manager, Scandic Hotels A/S / Evars Hoteller

2015 - 2016 

Digital Strateg, Gejst Studio

2013 - 2015 

Co-founder & Head of Marketing, ZityBreak

2013 - 2014 

Head of Digital Marketing, GO DREAM A/S 

2010 - 2013 

Brand & Marketing Manager, DANSKI

Uddannelse

Cand. mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet