0312_0197.JPG

Job: Kan du sælge en god historie?

Hos OTW tror vi på, at det er historierne, der binder verden sammen. Nu søger vi en rådgiver i København, som både kan skabe fortællinger og forretning for vores kunder - og for OTW.

Det perfekte match

Vi passer sammen, hvis du kan tænke både fag og forretning. Du kommer med en solid kommunikationsmæssig baggrund og flere års konsulenterfaring fra en virksomhed, hvor du både har kommunikeret i praksis og haft omfattende kontakt med kunder. Vi byder dig til gengæld velkommen i en ambitiøs organisation, som brænder for at sætte en ny retning for udvikling af indhold og gode historier. Strategisk, taktisk og med pennen på papiret.

Kommerciel kommunikatør

OTW er hverken et reklame- PR- eller mediebureau. Vi er rådgivere og historiefortællere på tværs af medier, discipliner og kanaler. Derfor leder vi heller ikke specifikt efter en PR-kvinde eller en reklamemand. Vi leder efter en rådgiver, der er dybt fagligt forankret i sit kommunikationsfag, som har en solid digital værktøjskasse og som kan tænke kommercielt. Det betyder ikke, at du skal ringe telefonbogen igennem fra A til Å for kapre kunder, men det betyder, at du skal kære om de kunder, vi har – og at du skal brænde for skabe nye og spændende projekter for dem, vi ikke har endnu.

En del af noget større

Hos OTW vil du få 175 engagerende kolleger, som arbejder på tværs af kontorer i Aarhus, København, Malmø, Gøteborg og Stockholm. Vi er kun lige begyndt på vores rejse, og din rådgivning bliver essentiel, når vi skal planlægge den næste etape. Vi er en uformel organisation, og vi vil både forvente og værdsætte, at du blander dig og byder ind med dine egne ideer og holdninger. De samme forventninger har de kunder, som du vil få ansvaret for, og derfor er det også vigtigt, at du trives med en tæt og konstruktiv kundekontakt. 

Søg stillingen

Hvis det er dig, vi leder efter, så fortæl din historie til vores kontaktdirektør, Morten Jensen, på morten.jensen@otw.dk. Du behøver ikke skrive en lang ansøgning, men send os et par ord, og så inviterer vi på både kaffe og kommunikationsbranchens bedste udsigt, hvis din profil passer. Vi snakker løbende med kandidater og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Hvis du vil vide mere om OTW, så kan du tage et kig her på www.otw.dk eller ringe til Morten på 27 20 30 47.  

Arbejdssted: København