felipe-p-lima-rizo-327591-unsplash.jpg
Breakfast Club

Styrk din filmfortælling og udkom smartere på sociale medier

Producerer I allerede film til sociale medier eller kunne I godt tænke jer at komme i gang? Kom til Breakfast Club hos OTW d. 24. januar i København, hvor vi kigger nærmere på, hvordan man finder frem til den gode filmfortælling og konverterer den til film, der gør sig godt på sociale medier.

Lær hvordan du vinder opmærksomhed med din filmfortælling

Vi er blevet så dårlige til at koncentrere os, at guldfisken har overhalet os. Vi formår at koncentrere os i 8 sekunder ad gangen, før fokus begynder at drive - til sammenligning kan en guldfisk bevare koncentrationen i hele 9 sekunder. Men til gengæld er vi hurtigere end nogensinde til at afkode budskaber. Det er alt sammen værd at tænke over, når du udkommer med film på sociale medier.

På denne Breakfast Club kan du lære, hvordan du kan vinde din målgruppes opmærksomhed gennem din filmfortælling. Vi dykker ned i indsigter, der afdækker hvornår man skal udkomme med hvilke typer film og endelig giver vi nogle konkrete bud på, hvilke kreative benspænd man skal være særlig opmærksom på, når man udkommer med film på sociale medier for at opnå størst mulig gennemslagskraft.

Kom og hør hvordan du performer bedst med film på sociale medier

Som det gælder for alt content, er det også vigtigt at måle dine films digitale performance og indtænke film i din digitale strategi. Derfor får du også en række gode råd til, hvordan du kan opsætte succeskriterier for dine film, hvordan du kan måle værdien af et ’like’ eller ’share’ og hvor godt dine film performer på tværs af digitale kanaler.

På denne Breakfast Club får du:

 

  • Redskaber til at styrke din filmfortælling og versionere film til forskellige sociale medier
  • Indsigt i hvordan du kan vinde opmærksomhed gennem din filmfortælling
  • Inspiration til kreative greb, der giver dine film gennemslagskraft
  • Viden om, hvordan du kan optimere processen omkring film, så du kan komme godt i mål uanset budget
  • Gode råd til, hvordan du kan øge dine films digitale performance på tværs af kanaler

Arrangementet er gratis og vi serverer morgenkaffe og croissanter. OTWs Breakfast Clubs henvender sig primært til dig, der har ansvar for kommunikation og marketing i virksomheder og organisationer.

NB: Denne Breakfast Club er en genganger fra november 2018. Da der er stor interesse for temaet, gentager vi oplægget i januar 2019.

 

Tilmeld dig her: 

Tid og sted

København

Torsdag den 24. januar 
Kl. 8:30-10:00
Havneholmen 33
1561 København V