Digital leadgenerering.jpg
Breakfast Club

Digital leadgenerering - fra besøg til lead

Hver dag er potentielle kunder eller medlemmer i kontakt med dit brand på digitale kanaler. Mange af dem bevæger sig videre uden du bemærker det. Med mindre du formår at sætte din leadgenerering i system og transformere deres besøg til et potentielt lead. Kom til OTW Breakfast Club om digital leadgenerering onsdag d. 3. oktober i Aarhus eller torsdag d. 4. oktober i København, og lær at arbejde målrettet med at generere leads – dine nye kunder eller medlemmer.

Ved du hvad et lead er værd? Eller hvad der skal til, for at skabe leads, der matcher din målgruppe? På denne Breakfast Club dykker vi ned i tips og tricks til effektiv leadgenerering og tager dig igennem de strategiske overvejelser, du bør gøre dig for at lykkes med leadgenerering på dine digitale kanaler.

Deltagelse er gratis og OTW byder på morgenkaffe og croissanter. Vi ved fra tidligere, at pladserne på denne type morgenseminarer hurtigt bliver afsat, så tøv ikke for længe med at melde dig til.

På denne Breakfast Club får du:

• Konkrete metoder til leadgenerering på digitale platforme
• Værktøjer til at tiltrække leads
• Indsigt i hvordan du definerer og vurderer værdien af et lead
• Inspiration til at indtænke leadgenerering hele vejen i inbound marketing
• Tips til hvordan du opnår de bedste leads mest effektivt

Du kan møde:

Morten Dalbøge, Digital Perfomance Architecht, OTW

Morten har med over 10 års erfaring med digitale kanaler bred erfaring med leadgenerering. Som Digital Performance Architecht i OTW, rådgiver Morten kunder i at være tilstede digitalt med størst mulig værdi. Morten har boostet leadgenerering for brands som CGI-Danmark, Lantmännen og Bisnode.

Martin Hartmann Jacobsen, digital direktør, OTW
Martin har gennem 10 år arbejdet med digital strategi og leadskabende content. Martin hjælper hver dag OTWs kunder med at udvikle digital strategi og fortælle deres historie effektfuld på tværs af digitale medier. 

Tid og sted

Aarhus:
Onsdag d. 3. oktober kl. 8:30-10
Jægergårdsgade 122
8000 Aarhus C.

København:
Torsdag d. 4. oktober kl. 8:30-10
Havneholmen 33
1561 København V.